Search

Over ActuIT

ActuIT: een innovatieve oplossing voor elk probleem

Het snijvlak van actuariaat, IT en consumenten: dat is waar ActuIT zich bevindt. Wilt u uw communicatie over pensioen of andere financiële producten makkelijker maken? Wij bieden innovatieve oplossingen, zowel digitaal als wiskundig, die dit mogelijk maken! Onze kantoren zijn te vinden in Amsterdam en Eindhoven. 

Waar kunnen we u bij helpen?

IT, rekenwerk, communicatie… allemaal zaken die van belang zijn wanneer u uw klanten goede service wilt verlenen. Met onze uitgebreide expertise kunnen wij voor veel problemen de juiste oplossing bieden. Wanneer kunt u ActuIT inschakelen? 
 
Bijvoorbeeld wanneer u de informatievoorziening voor uw klanten wilt verbeteren.
  • Uw consumenten vragen om informatie op maat
  • U wilt graag meer mogelijkheden om individuele consumenten te informeren
  • U wilt complex rekenwerk exact implementeren
Of wanneer u het algemene communicatieproces soepeler wilt laten verlopen. Wij kunnen u helpen met de volgende zaken:
  • Een snellere en efficiëntere uitwisseling van informatie
  • Geldbesparing op communicatie
  • Het minder foutgevoelig maken van uw communicatieproces
  • Het sneller beantwoorden van consumentvragen
ActuIT helpt u niet alleen met het professionaliseren van uw communicatie, maar kan deze ook nog eens eenvoudiger, sneller en goedkoper maken.

Waarom kiest u voor ActuIT?

Het vakgebied waarin wij ons bevinden vereist een hoop specifieke kennis in verschillende disciplines. Wij vinden het belangrijk om al deze disciplines binnenboord te hebben en daarom beschikken onze consultants over ruime ervaring op het gebied van IT, actuariaat en communicatie. Zo kunnen wij goed met u meedenken en passende oplossingen aanbieden. Naast expertise staan bij ons ook klantvriendelijkheid, flexibiliteit en stiptheid hoog in het vaandel. Zo leveren wij de beste service aan elke klant, groot of klein. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
 
 

Neem contact met ons op