Search

Pensioenoplossingen van de hoogste kwaliteit

Een applicatie die precies is afgestemd op wat uw organisatie nodig heeft. Dat kan alleen wanneer onze consultants en developers de kwaliteit scherp in de gaten houden. Of we nu onze Futurama-software implementeren of een op maat gemaakte pensioenapplicatie voor u ontwikkelen: elke oplossing doorstaat een uitgebreide kwaliteitsprocedure. Daar vertellen we graag meer over.

Elk product optimaal

Om ervoor te zorgen dat elk product optimaal werkt, controleren we elke applicatie aan de hand van een checklist. Op deze checklist staan alle punten waarop onze producten getest moeten worden, verdeeld in verschillende onderwerpen. Pas wanneer de overall status van deze lijst akkoord is, sturen wij de applicatie naar u op. En de checklist zelf sturen wij ook mee. 

De checklist

Nieuwsgierig waar wij op testen? Dat is een behoorlijke lijst. Hieronder ziet u elk deelgebied waarop we tests uitvoeren. Als u daarop klikt ziet u precies aan welke strenge eisen onze oplossingen moeten voldoen voordat deze bij u geïmplementeerd wordt. Uiteraard passen we de checklist regelmatig aan zodat onze software altijd in lijn is met de laatste eisen op het gebied van pensioensoftware of andere financiële tools.
 

Zelf ontwikkelen? Kwaliteit gegarandeerd!

Ontwikkelt u zelf een applicatie? Ook dan helpen we u om kwaliteit te garanderen!

Dat doen we zo:
  • Uw medewerkers sturen ons de laatste versie van het model, waarop de wijzigingen toegepast zullen worden. 
  • Onze medewerkers doen een pre-check: we beoordelen het aangeleverde model aan de hand van onze checklist. 
  • Vinden wij complicaties? Dan nemen wij contact op. U kunt er dan voor kiezen om de complicaties zelf te verhelpen of dat door ons te laten doen. 
  • Wij verzorgen de geplande wijzigingen in het model en vullen vervolgens opnieuw de checklist in. Zo blijft onze kwaliteit gegarandeerd!  

Meer weten over de mogelijkheden om (gedeeltelijk) zelf applicaties te beheren of implementeren? Bekijk onze werkwijze.

Snel en efficiënt 
ontwikkelen en aanpassen?

Bezoek de website >